20 Jan 2014

O blogu

Na ovom blogu ću pisati o onlajn kursu o zdravoj ishrani Vanderbilt Univerziteta, SAD koji ću pohađati narednih par meseci.

Ko nema vremena ili ne vlada engleskim jezikom u dovoljnoj meri, moći će da praćenjem ovog bloga sazna mnogo novih, zvaničnih i dokazanih, informacija o ishrani, zdravlju i zdravim stilovima života. Pročitajte više o tome zašto pratiti ovaj blog.

Sledeće nedelje počeću sa objavama najbitnijih i najinteresantnijih informacija iz tog nutricionističkog kursa, ali i svog ličnog iskustva i utisaka. Ukoliko Vas tema zdrave ishrane i načina života interesuje, u gornjem levom uglu ostavite svoju e-mail adresu da ne bi propustili nove tekstove. :)

Ukoliko Vam se tekst dopao, kliknite OVDE kako bi Vam sledeći tekst poslali na mejl adresu.

0 komentari:

Post a Comment

 
 

Odricanje od odgovornosti: Ovaj blog je nastao sa ciljem da predstavi moje iskustvo sa onlajn kursem o zdravoj ishrani profesorke Džejmi Poup, i sa kojeg sam neke informacije slobodno prevela na srpski jezik. Celokupan sadržaj predstavljen je u najboljoj nameri da informiše, i kao takav ne može uticati da autorka bloga bude odgovorna na (in)direktne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija. Informacije sadržane na ovom blogu nisu zamena za profesionalni medicinski savet. Vaša upotreba ovog sajta i informacija je na vaš sopstveni rizik.


Creative Commons License

Ovaj blog je licenciran pod uslovima licenceCreative Commons Attribution 3.0 Unported License, što znači da se informacije na njemu mogu koristiti u nekomercijalne svhre isključivo uz navođenje linka ovog bloga kao izvora.